Jul på Breidablikk

- ny besøksrekord?

Jul på Breidablikk 9. desember gav trolig ny besøksrekord med rundt 1700 besøkende. Nytt av året var julemarked i låven og samarbeid med Kammermusikkfestivalen i Stavanger om vakker julemusikk i stuene. Været var også med oss- oppholdsvær og sol! Fortelleren Nina Næsheim spilte tre stappfulle forestillinger på låven, kaféen gikk tom for mat opptil flere ganger, og juleverkstedet måtte også få forsyninger fra Stavanger museum etter en drøy time. Husmoren på Breidablikk bakte julekaker på løpende bånd sammen med sine gode hjelpere, og kan nå endelig sette seg med beina høyt etter en hektisk uke med juleforberedelser!

Takk til alle som kom- velkommen igjen neste år.

God Jul!