Sommersesongen på Breidablikk

Sommersesongen på Breidablikk starter mandag 15. mai. Museet holder åpent hver dag gjennom sommeren fram til 31. august.

Redervillaen fra 1881 er unik i Norge og vel verdt et besøk. Vi anbefaler våre gjester å også ta turen til herregården Ledaal på andre siden av Eiganesveien for et innblikk i livet i Stavangers borgerskap gjennom hele 1800-tallet. Billett til Breidablikk gir også adgang til Ledaal.

Nytt av året er at du nå kan nyte en kopp kaffe i husets hagestue!

Informasjon om åpningstider, billettpriser og lignende finner du her.

Større grupper som ønsker omvisning bes kontakte oss for å lage en egen avtale. Ønsker du å bestille skoleformidling? Kontakt vår museumspedagog på formidling.kultur(a)museumstavanger.no eller benytt vårt bestillingsskjema.