Jul på Breidablikk

God gammeldags julestemning

09. des. 2018 KL. 11:00 - 15:00

Vi inviterer til det årlige julearrangementet med julekos for store og små. De vakre stuene fra 1880-tallet er pyntet, og husmor Olsen står midt i julebaksten på kjøkkenet.

I salongen møter publikum musikerne Wibeke Wetaas og Sandra Lie fra Kammermusikkfestivalen som spiller og synger julesanger sammen med publikum. På loftet kan du høre kjente og kjære julefortellinger og i kjelleren er det juleverksted der du kan lage julepynt.

På låven har Nina Næsheim fortellerforestillinger, du kan hoppe i høyet og kjøpe julegrøt og annen kosemat i kafeen.

Det blir et mini-julemarked nede i låven, der du kan få kjøpt hjemmestrikk, syltetøy og julekranser.

Ute på tunet er det hest og vogn, og kanskje møter du nissen?

Velkommen til en koselig dag med aktiviteter som setter deg i den gode, gammeldagse julestemningen!

Ordinær inngangsbillett: 50/70/95 kr.

Familiebillett: 250 kr.

Jul på Breidablikk arrangeres i år i samarbeid med:

Kammermusikkfestivalen-logo-liten.png#asset:6944